Abant İzzet Baysal Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Coşkun, mesajında şunları dile getirdi:

“Bugün, Cumhuriyetimizin 90’ıncı yaşını kutluyor olmanın gururu ve sevincini yaşıyoruz. 90 yıl önce milletimizin inancı ve kararlılığıyla kazandığımız zaferi, Cumhuriyetimizi kurarak taçlandırdık. 90 yılda elde edilen kazanımlarla ülkemiz, gelişmesini kesintisiz sürdürerek her alanda güçlü bir devlet haline gelmiştir.

Bugünlere ulaşmamızda en büyük pay sahibi olan Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Atatürk başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha minnet ve şükranla yad ediyor, üniversite camiamız ve tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum.”

Prof. Dr. Hayri Coşkun

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü