ÜCRETSİZ TAEKWONDO KURSU

Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Seyitrıza Tiğrek   öncülüğünde öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimiz ve ailelerine yönelik Taekwondo Dersleri düzenlenecektir.  Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulunda gerçekleşecek derslere, katılım ücretsizdir.

Yeni Başlayanlar için İlk Toplantı:

Tarih: 5 Mart 2014 Saat:17.30

Yer: Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu-Salon A

Ayrıntılı Bilgi için:

Yrd. Doç. Dr.  Seyitrıza Tiğrek

Mühendislik Fakültesi   A-145

ÜCRETSİZ JUDO KURSU

Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Murat Fidan öncülüğünde öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimiz ve ailelerine yönelik Judo Dersleri düzenlenecektir.  Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulunda gerçekleşecek derslere, katılım ücretsizdir.

Program:

Hafta içi Cuma günleri Saat:17.30-19.30

Yer: Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu

Ayrıntılı Bilgi için:

Yrd. Doç. Dr.  Murat FİDAN

Elektronik Müh. Bölümü-- E-posta : Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. --Dahili 2654