2013-2014 Erasmus Programları Personel Eğitim Alma Hareketliliği başvuruları 28 Ocak 2014 Pazartesi günü başlayacaktır. 21 Şubat 2014 Cuma günü mesai bitiminde son bulacak başvurular Rektörlük Erasmus koordinatörlüğüne ekteki başvuru formu doldurularak yapılacaktır. Ekteki başvuru formlarına Üniversitemiz web sayfasından da ulaşabilirsiniz. Bu programa eğitim projesi ya da eğitim planı olan ve söz konusu programı izleyebilecek düzeyde yabancı dil bilgisi (belgelendirmek kaydıyla) olan personel başvurabilecektir. Eğitim süresi en fazla 5 (beş) gündür. Değerlendirme ölçütlerine http://erasmus.ibu.edu.tr/index.php?option=com_k2&view=itemlist&layout=category&task=category&id=8&Itemid=170&lang=tr  linkinden ulaşılabilir. Ayrıca, faaliyetten faydalanmak isteyen personelin kendi bağlantılarıyla buldukları işletmelerden ya da okullardan aldıkları iş planlarını başvuruformuyla teslim etmeleri öncelikli dikkate alınacaktır. Seçilen personele ülkeye göre belirlenen günlük/haftalık maddi destek sağlanacak, seyahat giderlerine de ayrıca destek İsteyen personelimiz bu programdan hibe almadan da yararlanabilir.

2013/2014 LLP-ERASMUS EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU FORMU