ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI İLANI

Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezine 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli olarak istihdam edilmek ve tam zamanlı olarak çalıştırılmak üzere Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’ın Ek Madde-2/b Fıkrasına göre aşağıda belirtilen unvanda 19 (on dokuz) sözleşmeli personel alınacaktır.

Unvan

Adedi

Aranan Nitelikler

HEMŞİRE

19

Lisans, önlisans ya da ortaöğretim kurumlarının Hemşirelik programından mezun olmak.

I. BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANACAK ŞARTLAR:

1- Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen nitelikler ile 657 Sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranır.

2- Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması.

3- Adayların bu sözleşmeli pozisyonları tercih edebilmeleri için, 07 Temmuz 2012 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı (2012-KPSS Lisans) veya 22-23 Eylül 2012 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavına (2012-KPSS Ortaöğretim/Önlisans) girmiş olmaları gerekir. Yerleştirme işlemlerinde, ortaöğretim mezunları için KPSSP94, önlisans mezunları için KPSSP93 ve lisans mezunları için KPSSP3 puanı kullanılacaktır.

4- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

II. BAŞVURU                                                             :

Adayların bu ilanın gazetede yayım tarihinden itibaren 15 gün içerisinde

1- Nüfus cüzdanı fotokopisi,

2- Diploma fotokopisi,

3- KPSS Sonuç Belgesi Fotokopisi

4- 1 adet fotoğraf

5-Adayın son bir yıl içinde kamu kurum ve kuruluşlarının 4/B sözleşmeli personel pozisyonlarında çalışmadığını beyan ettiği “TAAHHÜT BELGESİ” ile “Başvuru Formu” Üniversitemizin www.ibu.edu.tr web adresinden temin edilecek olup; adayların şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. (Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.)

III. BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI :

Başvuru sonunda atanmaya hak kazananların listesi, başvuru süresi bitiminden 10 (on) iş günü içinde www.ibu.edu.tr adresinden ilan edilecektir. Değerlendirme öncelikle Öğrenim Durumu (1.Lisans, 2.Önlisans, 3.Lise) ardından ilgili KPSS (B) grubu puan sırasına göre yapılacaktır. İlan edilen kadronun iki katı kadar yedek belirlenecektir. Asil kazananlardan atanmak üzere başvuran olmadığı takdirde ilan edilen Yedek kazananlardan sırası ile çağrılacaktır. Bu ilanda tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Atanmaya hak kazanan adayların sonuçların ilan edilmesinden itibaren 15 gün içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Bu süre içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen adaylar, haklarını kaybederler.

BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN...

İlan Yayın tarihi       : 30/12/2013 (Hürriyet Gazetesi)

Son Başvuru Tarihi : 13/01/2014