Üniversitemizde Eğitim Fakültesinde öğretim görevlisi (1982 – 2002) ve müdürlük görevi (1999 – 2002) ile Dil Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi, Öğr. Gör. (2002-2003) görevlerinde bulunmuş olan, halen Gazi Üniversitesi öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Eriman Topbaş ve Bolu Meslek Yüksek Okulu'nda görev yapmış Öğr. Gör. Ünal Gül, Bolu'da geçirdikleri trafik kazasında vefat ettiklerini ve eşleri Hürü Gül ve Emine Topbaş'ın yaralanmış olduklarını üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Cenazeler bugün, (6 Ekim Pazar) üniversitemiz Canip Baysal camisinde kılınacak öğle namazını mütaakip cenaze namazı ile memleketlerine gönderilecektir.

Merhumlara Allah’tan rahmet, yaralı olan eşlerine acil şifalar, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

AİBÜ Rektörlüğü