@ogr.ibu.edu.tr uzantılı Öğrenci E-Posta Servisi

Üniversitemiz öğrencilerine, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve Microsoft işbirliği ile, tüm Micrososft Live özelliklerine sahip e-postalar tanımlanmıştır.

Giriş

E-posta kutunuza ulaşmak için tıklayınız!

Parola: [Öğrenci numaranız]

İlk girişten sonra şifrenizi değiştirmeyi unutmayınız!

Örnek:

Kullanıcı adları Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. olacak şekilde tanımlanmıştır.

Ali Yılmaz kullanıcısının e-posta adresi Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. şeklindedir.

Parolaların, güvenlik sebebi ile, ilk girişte yeni bir parola ile değiştirmesi gereklidir.

Muhtemel sorunlarda lütfen Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. eposta adresinden Huriye ÇAKIR ile irtibata geçiniz.