Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Resul ERYİĞİT, 31.12.2012 tarihinde saat 14:50 sularında kampus içerisinde bir şahıs tarafından çirkin bir saldırıya uğramıştır. Üniversitemiz hastanesine kaldırılan Rektör Yardımcımızın sağlık durumu iyi olup, olay bütün yönleriyle araştırılmaktadır.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Resul ERYİĞİT’e yapılan bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, kendisine ve sevenlerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

AİBÜ Rektörlüğü

• ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONELİNİN 2547 SAYILI YÜKSEK ÖĞRETİM KANUNU’NUN 39. MADDESİ UYARINCA YURTİÇİ VE YURTDIŞI GÖREVLENDİRMELERİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR indir