AÖF Yüzyüze Öğretim Hizmetleri
Açıköğretim sistemine göre öğretim yapan fakültelere kayıtlı öğrencilerimiz, Yüzyüze Öğretim
Hizmetleri kapsamında, bazı dersleri yüz yüze alabilme olanağı elde etmektedir.

Bahar Döneminde Yüzyüze Öğretim dersleri 05 Mart 2018 tarihinde başlayacak ve 27 Mayıs 2018 tarihinde sona erecektir. (23 Nisan, 01 Mayıs, 19 Mayıs ve arasınavların yapıldığı günler ile Bakanlar Kurulu tarafından gerekli görülerek ilan edilebilecek resmi tatil günlerinde dersler yapılmayacaktır.)

AİBÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Gölköy Kampüsünde 2017 – 2018 öğretim yılı Bahar Döneminde açılan Yüzyüze Öğretim Dersleri şunlardır:

İktisada Giriş II,
Genel Muhasebe II,
Matematik II,
Osmanlı Türkçesine Giriş II,
İstatistik II,
Makro İktisat,
Finansal Yönetim II,
Maliyet Yönetimi,
İngilizce II,
Finansal Tablolar Analizi
Arapça II
Arapça IV

2017 – 2018 öğretim yılı  Bahar Döneminde açılan Yüzyüze Öğretim Hizmetleri kapsamındaki derslere ilişkin güncel programı için tıklayınız.

Hafta içi akşamları AİBÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Gölköy Kampüsündeki ders programında belirtilen gün, saat ve sınıflarda yapılan yüz yüze öğretim dersleri için hiçbir ücret alınmamakta, öğrenci kimliği/öğrenci tanıtım kartı gösterilerek dersliklere girilebilmektedir. Yüz Yüze öğretim derslerine katılım zorunlu değildir.

Derslere katılmak isteyen öğrenciler, genel kuralların yanı sıra, hem Anadolu Üniversitesi hem de yüz yüze öğretim gördükleri üniversitelerin tüm disiplin kurallarına uymak zorundadırlar.

Yüzyüze Derslere İlişkin Güncel Program

Yrd. Doç. Dr. Murat ÖZCAN
Yüzyüze Öğretim Hizmetleri
Bolu İl Koordinatörü